recenze

Felix Shadow

Felix Shadow

Pokud bych měl v kostce podat popis hry Felix Shadow, řekl bych, že je to přes své primitivní zpracování velice chytlavá hříčka s originálním a nezvyklým ovládáním. Pokud se vám líbil Jumper, nemáte žádný důvod váhat!
Felix je malé černé stvoření, které musíte pomocí myši provést dvanácti levely. Na tom by ještě nebylo nic zajímavého. Zatím to vypadá jako každá jiná hopsačka. Zajímavé je ale na této hře velmi netradiční ovládání. Felixe totiž ovládáte myší, a to sice tak, že při kliknutí do pravé části okna se postava rozběhne doprava. Pokud kliknete nad Felixe, vyskočí (dokonce umí i double-jump, ale ten je vcelku těžké zvládnout). Pokud kliknete doprava nahoru, skočí nikoli do vzduchu, ale nahoru a stranou. Ovládání se může zdát být trochu krkolomné, ale vězte, že když máte k dispozici ještě pravé tlačítko sloužící k zastavení černého stvoření, je ovládání úplně v pohodě.

V celkem dvanácti předdefinovaných + neomezeně dalších vyrobených levelů (které jsou mimochodem přibaleny k základní instalaci) se vydovádíte až až. Pochopitelně totiž potkáte různé bodáky, na které nesmíte skočit, všemožnou havěť, která se sice jakoby nic promenuje levelem, ale ve skutečnosti je životu nebezpečná. Nebo třeba zákeřný povrch, který je sice plný hebkých bochánků, ale ty jsou připravené vystrčit své zrádné bodáky a poslat vás do věčných lovišť...

Pokud se dokážete odpoutat od grafiky, která někomu může přijít zoufalá, ačkoli jiní lidé (jako já) na ni mohou mít jiný názor, užijete si s Felix Shadow hromadu zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Felix Shadow Felix Shadow Felix Shadow

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce