recenze

Daffy Duck's Robin Hood Challenge

Daffy Duck's Robin Hood Challenge

Vynikající hra s kačerem Daffym jako Robinem Hoodem a nezaměnitelným prasátkem coby mnichem. Pobaví vás grafika, skvělé zvukové efekty a hlavně náš mistr v zacházení s holí kačer Daffy. Obratný šermíř, všemi mastmi mazaný, chudým dával a bohatým bral...
Warner Bros, to už je něco a co se týká her, nebude tomu jinak. Hlavním hrdinou téhle komedie je kačer jako Robin Hood. Zachází s holí. Občas však tak nešikovně, že si spíše ublíží, než zachrání cenné životy svých soukmenovců. Zde však půjde jenom o trénink - nemusíte se proto bát.

Princip hry je velice prostý. Prasátko - mnich vám bude ukazovat, co zrovna máte dělat s tím, že nad hlavou Daffyho vám bude terčík odpočítávat vteřinky. Než oběhne šipka celý terčík, musíte správně zareagovat, jinak se Daffy praští přes zobák a bude si ho muset pracně narovnávat. Mimo jiné se mu prasátko vysměje a ztratíte body. Když dosáhnete určitého počtu bodíků, postupujete do dalšího kola. Rychlost šipky na terčíku se stále zvyšuje, takže se hra stává náročnější a zábavnější. Takže ačkoliv to není z Robina Hooda - jeden za všechny a všichni za kačera.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

MMMMMMMMMM | 16.12.07 v 19:44

Co?


galerie

Daffy Duck's Robin Hood Challenge Daffy Duck's Robin Hood Challenge Daffy Duck's Robin Hood Challenge