recenze

Cannon Belly Man - Werewolf Defence!

Cannon Belly Man - Werewolf Defence!

Vlci útočí a vám tak hrozí nebezpečí. Budete se jim muset ubránit. Nebude to ale tak snadné, jak se na první pohled může zdát. Možná to zní nezáživně, ale skutečně se nenechte odradit. Už kvůli těm zajímavým hláškám to stojí za to okusit! ;)
Střetnutí se zvířetem nemusí být vždy příjemná záležitost. Počítat by se s tím ale tak trochu mělo a nějaká prevence by se rozhodně neměla podcenit. Takové napadení totiž potkalo našeho hrdinu. Nenasytní a velmi agresivní vlci si ho bohužel vyhlídli jako svoji příští oběť a za každou cenu se ho snaží ulovit.

Vaším úkolem je jejich agresi co nejdéle odrážet. To ale skutečně nebude tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Rozptyl střel ve vaší zbrani bohužel nebude nějak obrovský a mnohdy se budete muset dát na ústup. Není se ale ostatně čemu divit, protože střílet budete dělové koule z nenápadně vyhlížejícího děla. Pozor musíte ovšem dávat na to, abyste se nestřetli s žádným protivníkem, jinak vás to bude stát jeden z vašich životů. Obtížnost je bohužel trochu vyšší. Menší odreagování nastane, když se vám podaří ukořistit jeden ze dvou bonusů. První z nich, králík ve fialovém kolečku, slouží v podstatě pouze k vylepšení celkového score. Mnohem zajímavější je ale druhý bonus. Po jeho sebrání vás začne obklopovat černá ostnatá koule a stane se z vás vraždící monstrum. S takto vylepšenými vlastnostmi se stačí přiblížit k jakémukoliv nepříteli a ten skutečně nebude mít sebemenší šanci na přežití. Bonus ovšem trvá poměrně krátce a po jeho uplynutí se stáváte opět zranitelní jako dříve. Hra končí v případě, že vám dojdou všechny životy. Poté můžete se získaným scorem dále pracovat a bez obav ho poslat třeba na internet, kde ho můžete porovnat s ostatními hráči.

Bohužel hra má poměrně hodně slabin. Tou největší je poměrně obrovská stereotypnost. Ve hře není nic, co by vás u ní udrželo více než dvě hodiny. Nedokáže to ani vcelku slušná vizuální stránka hry. Hudba je poměrně slušná, ovšem co se týče zvuků, tak ty jsou zejména v počátcích trochu roztodivné. Úsměv na rtech vám ale zcela určitě navodí zajímavé hlášky hlavní postavy. To ale nemění nic na tom, že se jedná o gamesku na ukrácení dlouhé chvíle. Nic více si od toho bohužel slibovat nemůžete!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Phoenixs | 18.02.08 v 00:10

prikol =)


galerie

Cannon Belly Man - Werewolf Defence! Cannon Belly Man - Werewolf Defence! Cannon Belly Man - Werewolf Defence!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce