recenze

Burning Thirst

Burning Thirst

Kolik zombií a mutantů budete muset zabít, abyste uhasili pravou španělskou žízeň? No, asi tak přibližně všechny. Prosekejte si cestu skrze zdevastované město a potěšte nepřátelské jedince ostřím vaší vrtule, která seká, propichuje a krájí na kousky lépe než švýcarské nože z teleshoppingu.
Vrtule jakožto zbraň je namístě, neboť hlavní hrdina je pilot a… má zkrátka žízeň. Hra vznikla jako projekt pěti španělských studentů na univerzitě v Barceloně.

Titul představuje dosti brutální řežbu připomínající (třeba) hru God of War. Také tu ovládáte postavu, které brutalita není cizí a vlastně ohánět se nějakou tou zbraní v gombíčkách je to jediné, co pořádně umí. Boj se tu odehrává výhradně zblízka, čili krásně vidíte cákající krev, uřezávání hlav a propichování skrz naskrz. Protože pouze eliminací všech individuí se můžete posunout dále. Ke konci vás samozřejmě čeká boss. No a pak je konec. Hra to není dlouhá. Na druhou stranu vás všechny ty pohyby nezačnou nudit, jak se dokola opakují. K dispozici vám jsou tři druhy obtížnosti, ale doporučuji možnost easy rovnou vynechat, protože to se člověk ani nezapotí. Plusem je pak 3D grafika. Pokud umíte španělsky, užijete si i dabing. Ostatním musí postačit anglické titulky.

Příjemná hra na odreagování v notně akčním a krvavém tónu. A nebojte se, tvůrci slibují, že při tvorbě hry nebylo žádné zombii ublíženo, takže ochránci zombiích práv mohou být v klidu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 19.12.16 v 23:41

Perfektní hra.


galerie

Burning Thirst Burning Thirst Burning Thirst Burning Thirst Burning Thirst

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce