recenze

One Piece

One Piece

Barevný svět v manga stylu, kde probíhají tuhé boje mezi těmi nejšílenějšími protivníky, jaké jste kdy viděli. Smoker, který útočí kouřem ze svých doutníků, sobík - kulturista, nebo pirátský klaun se schopností oddělit nohy od zbytku těla? Bude to mlátička se vším všudy… a možná ještě s něčím navíc.
Hry v enginu MUGEN jsou ve své podstatě vždycky stejné. Několik herních módů, svižná akce a slušná bojovková zábava. Ani tentokrát tomu nebude jinak.

Animovanou předlohu pro dnešní mlátičku sice neznám, ale tipnul bych to na jeden z asijských šílených seriálů :-). Tomu také odpovídá složení bojové skupiny, ze které si můžete vybírat. Nepochybuji o tom, že k mnohým z nich získáte sympatie, neboť jsou zábavné a vtipné jak sami o sobě, tak v boji. Samotné bitvy jsou dosti svižné, rychlé a vy se musíte neustále ohánět a snažit se rozsekat vašeho nepřítele. S každým se bojuje trochu jinak, jelikož má vlastní pohyby a komba. Ze začátku to chce trochu cviku s ovládáním, nicméně brzy budete i tušit, co a kde zmáčknout.

Není zde nic jiného, než mlácení do klávesnice, ale když ono je to tak návykové a jednoduché, že vás to na pár hodin docela pohltí. Příznivci bojovek jistě ví, o čem mluvím.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

assaly

assaly | 01.07.16 v 21:17

masakr....

NADĚJE

NADĚJE | 06.01.15 v 10:14

vraždící hry bych zakázala :D

Kacirek_Donald | 29.12.10 v 00:02

Seriál tohoto ražení bych možná déle rozdýchával, ale máte pravdu, že v dnešní době se dá přečíst, načíst toho tuny. Ale zas je hezké, že například mě hra bavila i přes tento nedostatek. Že mě hra nadchla i bez toho širšího kontextu, kdy se jen zkrátka bavím "bušením" do klávesnicea mlácení :D.

Jiraiyka | 27.12.10 v 19:19

Tak, když někdo nezná ten "širší kontext" postaviček není nic jednodužšího, než se podívat na seriál a nebo si o něm něco přečíst...je to hodně populární a webů o něm je spousta...


galerie

One Piece One Piece One Piece

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce