recenze

The Secret of Chunky Salsa

The Secret of Chunky Salsa

Mezi obyvateli těchto vesnic panují dlouholeté neshody, především v oblasti vizáže vousů. Nevraživost mezi dvěma osadami měla být vyřešena festivalem jídla. Na ten zavítala také mimozemská loď a následovalo menší krveprolitíčko. Tady by mohl náš lehce šílený příběh skončit, jenže on právě začíná…
Jinoch dlouhého vlasu a vousu se vydává zachránit svou rodnou vesničku a, proč být skromný, de facto i celý svět. Inu, proč ne? Adventury potřebují nějakou tu dějovou zápletku.

V dnešním dobrodružství se bude takřka všechno točit okolo tajemné a zatraceně dobré omáčky, jejíž recept neznáte a má ho ta druhá – samozřejmě zlá – strana. Série hádanek a puzzlů obnáší především sbírání předmětů, které jsou roztroušeni všude možně po mnoha lokacích a pomohou vám získat zase objekt jiný, další a třeba pro někoho úplně jiného. Všichni tento koncept známe a není nikterak originální. Proto si vás hra získá solidní grafikou, humorem a hratelností. Nebudete se dívat na nějakou kupku pixelů, ale na slušnou kreslenou grafiku, hledání receptu na omáčku je poměrně zábavné a naštěstí nejste nuceni myšítkem klikat na kvanta akcí. Naopak. Jedna packa dělá vše a druhá slouží k prozkoumání.

K celkově kladnému pocitu ze hry přispívají také vtipné postavičky, na které narazíte a vedete s nimi dialogy, a nezákysové hádanky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 26.06.20 v 18:06

Perfektní hra.


galerie

The Secret of Chunky Salsa The Secret of Chunky Salsa The Secret of Chunky Salsa