recenze

Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon

Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon

Ztratit své věci je určitě nepříjemné, ale bohužel se to občas stane a mělo by se s tím trochu počítat. Našemu chlapci se ale věci tak úplně neztratí, jen je při prohledávání šatníku přenesen na jedno místo, daleko od domova a dostat se zpět nebude vůbec tak jednoduché.
V perexu jsem zmínil základní motiv hry. Vy v podstatě budete muset v jedné zemičce, kde se ocitnete po průzkumu šatníku, najít cestu domů. To ale nebude vůbec tak jednoduché, protože v ledové krajině, kde se hra odehrává, na vás budou číhat nástrahy jak v podobě vychytralých obyvatel, tak i ve formě hádanek.

Grafika působí z dnešního pohledu sice lehce archaicky, ale musíme přimhouřit v tomto ohledu oči, protože datum už není nejnovější. V tomhle ohledu je naopak překvapením výborná audio stránka, která shodou šťastných náhod obsahuje i dabing (podle slov autora je namluveno až přes 500 řádků textu). V tomhle dnešní kousek více než překvapil. Ani celková náročnost projektu není kdovíjak obrovská. Co ale hra ztrácí na obtížnosti, dohání na délce. Vyjma exteriéru se podíváte i do velmi zajímavých interiérů a lze skutečně říci, že autoři se velmi pěkně vyřádili, protože nelze ani tvrdit, že by bylo prostředí nějak stereotypní. Jinak toto dílko mají na svědomí borci z týmu GasPop Software.

I když jsem měl zpočátku trochu rozporuplné pocity, musím říci, že Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon je velmi dobrou hrou, která sice nemůže konkurovat některým konkurenčním hrám, ale o to autorům ani nešlo, protože se snažili vytvořit opravdu pohodovou a oddychovou gamesku, která dokáže zaujmout nejednoho žánrového příznivce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon Calsoon 2: The Legend of Looncalsoon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce