recenze

Shark Game

Shark Game

Většinou jste ve hrách se žraloky napadáni, vašim cílem je co nejdéle přežít. Tentokrát se role poněkud obrátí, i když cíl zůstane stejný. Převtělte se do role žraloka, který před sebou má jediný úkol - sežrat co nejvíce ryb během časového limitu.
Bojíte se žraloků? Možná jste si také všimli, že film Čelisti dávají vždy v období prázdnin nebo těsně před nimi. A to se pak každý kouká pod sebe, když si jde zaplavat do moře;). Se žraloky už tu máme pár gamesek jako Shark Attack či Shark!. Tentokrát si zahrajete právě na něj a vašim úkolem bude toho co nejvíce sežrat...

Teď už se pojďme podívat, co nám tato flashovka nabídne. Ihned po spuštění se objeví úvodní okno s pěknou fotkou žraloka. Opravdu z něj jde hrůza, nikdy bych nechtěl takového na ulici potkat.;) Poté už se můžete ponořit do hlubin. Spustí se zároveň limit 1 minuty, a proto si musíte pospíšit. Pomocí myši ovládáte svého velikého žraloka. Proti vám plavou desítky různorodých ryb a vašim úkolem je co nejvíce jich sežrat ještě před vypršením časového limitu. Levým myšítkem otevřete tlamu a rybu sníte, z ní poté zbude jen ohlodaná kostřička, která pomalu klesne na mořské dno.

I když představujete pro všechny z nich jistou smrt, přeci jen zde máte i nepřítele. Je jím veliká chobotnice, která se vám může v ten pravý čas přisát na tlamu. Bude vás pak několik vteřin zdržovat, než ji setřesete. Za každou sežranou rybu získáváte bodíky. Pokud sníte více ryb na jeden zátah, pak se vám body ještě zvětší. Na dně mezi korálovými útesy můžete najít na začátku takové žluté cedule. Pokud je sníte, získáváte k dobru dalších deset vteřin. A věřte mi, že se určitě budou hodit. Ono se to možná nezdá, ale minuta uteče jako nic. Princip je v tomto ohledu velice jednoduchý a snad i jasný. Myslím, že nemá cenu se již o něm dále rozepisovat.

Jedná se o flashovku, jak už jistě mnozí z vás poznali. Podmořský svět je pěkně udělaný, vypadá docela realisticky. Slyšíte bublinky a šum vody. Pod hladinu prosvítají sluneční paprsky. V levém horní rohu vidíte čas a v pravém aktuální skóre. To se snažte pochopitelně dostat co možná nejvýše a dále své výsledky vylepšujte. Možná změníte názor na žraloky jako takové, také se snaží jen přežít a tentokrát si to vyzkoušíte na vlastní kůži. Velikost rozhodně není závratně veliká, takže stahovat může snad úplně každý. Mně už zbývá jen popřát vám mnoho zdaru...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

hanka | 25.06.05 v 14:09

jak si to mám stáhnout????


galerie

Shark Game Shark Game Shark Game Shark Game