recenze

Silhouette

Silhouette

S touto hrou si vzpomeneme na časy, kdy se Princ z Persie proháněl a skákal skrz obrazovky jako smyslů zbavený. Najděte tu správnou cestu a nenechte se nabodnout či sežrat divokou zvířenou, která se motá všude kolem.
Z dnešní hry jsem měl trochu smíšené pocity. Na jedné straně je to opravdu jako by se ten mladík v bílém pyžamu vrátil, ale na druhou stranu toto ještě není finální tvar hry.

Mladý hrdina s akrobatickými sklony se rozloučil se svou matinkou a rozhodl se, že si protluče cestu skrz džungli na vlastní pěst. A tak mu nezbývá nic jiného, než skákat, zavěšovat se na různé přírodní plošinky a tak nějak všeobecně se snažit zůstat naživu. Hra je na začátek poměrně temná. Sice má tma navozovat určitou atmosféru, ale já bych chtěl přece jenom něco vidět. Za chvilku si nicméně zvyknete a budete si užívat hlavní náplň hry. Tou je překonávání překážek ve snaze dostat se „někam tam na druhou stranu“. Tady už si pořádně zaskáčete. Do dálky s případným chytáním, ale i malé sešupy dolů. Velkých pádů se bát nemusíte. Život je tu jen jeden a o ten přijdete buď v souboji s vlkem nebo, a to je vysoce pravděpodobné, skokem do ostnového pole. Svou cestičku si musíte pečlivě hledat. Je tma, takže můžete snadno něco přehlédnout, něco nevidět, špatně šlápnout a propadnout se do jiných míst. Zkrátka podobně jako v PoP.

Ačkoli toto není konečná verze projektu, je v ní mnoho lokací a míst, na kterých se vyřádíte a budete objevovat další nebezpečné pasti. Výborná hratelnost, která se, i když možná ne přímo, obrací ke klasice DOSáckého hopsání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Silhouette Silhouette Silhouette

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce