recenze

Star Wars Remake

Star Wars Remake

Jako Luk Skywalker nasedáte do svého X-Wingu vstříc svému nejdůležítějšímu úkolu. Pomocí síly a ustavičných řečí Obiwana zneškodnit hvězdu smrti. Vesmírný simulátor z prostředí Star Wars - určitě nepřehlédněte!!!
Star Wars. Stačí napsat jen tyto dvě slova a skoro každý ví o čem je řeč. V průběhu příběhu se dozvídáme, jak Impérium postavilo ničící hvězdu smrti. Luk Skywalker ji zničil díky pomoci svých kolegů jediným zásahem do generátoru. Tolik k příběhu. Ale co s tím máte společného vy?

Jako syn Dartha Vadera jste obdařen mimořádným uměním ovládat nejrůznější létající stroje. A také o tom je celá hra. Na začátku si zvolíte úrovně obtížnosti. Kromě nejlehčí (Easy) máte k ostatním nějaké ty bonusy. Ocitnete se uprostřed dění a pálíte na všechno co se hýbe (vlastně letí). Rozděleno je i bodové ohodnocení. Za normální stíhačku dostanete rovný 1000, za svého otce Dartha Vadera 2000 a pak za každou zneškodněnou střelu namířenou k vám 33 bodů (a že jich bude...). Zkrátka za každou věc, kterou zničíte, máte prostě body.

Suma sumárum, Star Wars remake je předělávka hry z roku 1984 (Atari), která se rozhodně povedla. Pro milovníky Star Wars a simulátorů jako stvořené.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Star Wars Remake Star Wars Remake Star Wars Remake