recenze

Pop the Candy

Pop the Candy

Pop the Candy je další z nových match-3 her, které vnáší do logických Facebook her rychlý přístup do hry pro hráče, kteří nechtějí hrát déle jako pár minut. Přitom se jedná o velmi soutěživý typ hry, kde je místo pro plánování a rozhodování.
Základním pravidlem této hry je hledat páry a více stejných symbolů ovoce a kliknout na ně. Ty poté zmizí, vy dostanete body a hledáte další možnost, kam kliknout. Jenomže zde jsou dvě, tři věci, které oddalují jasně stoupající monotónnost a stereotyp. První z nich je nutnost nahrát určité skóre, abyste ve hře pokračovali a dostali se tak do „dalšího levelu“. Tou druhou je bonus, který se vám postupně nabíjí. Jedna se o ničení jednoho sloupce, ale pokud vydržíte, budete odměnění opravdu mocnou silou, kdy změníte mnoho polí na jednu barvu a to opravdu pomáhá.

Ono totiž jenom bezhlavě klikat nikam nevede a nejlepším řešením je pomalu k sobě řadit jeden druh symbolů, protože čím více políček v jednom kliku, tím více bodů. Jakmile už ale nedosáhnete na potřebný limit pro další level, hra končí a vy se můžete podívat, jak jste si vedli oproti ostatním přátelům, které ve hře máte. Počet her, jak už je klasikou, je limitován a za určitý časový úsek se vám jedna možnost spuštění doplnění. Prodleva není nikterak velká, a pokud máte štědré kamarády, tak vám klidně mohou nějakou tu „hru“ poslat.

Ze začátku měla hra problémy se zvukem, ten se často opožďoval nebo zaručil, že hra pojede trhaně. Vše se ale postupně řeší, možná už i vyřešilo, protože tohle byla jediná a hlavní vada na kráse, hře, která sice moc možností nenabízí, ale svým stylem cílením na určité publikum své fanoušky jednoznačně najde. Otázkou už jenom zůstává, jestli to budete vy.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Pop the Candy Pop the Candy Pop the Candy Pop the Candy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce