zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Just Shut Up and Drive 2

Just Shut Up and Drive 2

Auto na startu a pěkná řádka protivníků před vámi. Užijte si arkádové závody a dostaňte se co nejvýše, než dorazíte k cíli. Cestou se snažte zůstat na trati a plnit achievementy a získávat body.
Ovládáte luxusní sporťák a v průběhu tratě se snažíte dostat na první místo. Začínáte hezky z poslední pozice č. 30, takže je před vámi kus práce. I když tak trochu zbytečné. Ať dojedete do cíle první nebo sedmnáctí, vždycky se vám odemkne následující level. Takže stačí jen dojet do cíle v časovém limitu. To by chtělo nějaký drsnější limit. Ale zase chyba, je dost luxusní a i s mnoha nárazy nebudete mít problém s rezervou mnoha desítek vteřin. Tak aspoň trať je klikatá a nebezpečná… noo, řekněme, že brzdit se moc nebude.

Slušný základ, který je ovšem dost nedodělaný, respektive dělaný tak, že není skoro žádnou výzvou. Říkám skoro (hodně malé skoro), protože tu jsou aspoň ty achievementy. Na delší zábavu tu ale postrádám motivaci a větší porci zábavy. První díl recenzovaný kolegou na mě udělal mnohem lepší dojem než toto pokračování.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Just Shut Up and Drive 2 Just Shut Up and Drive 2 Just Shut Up and Drive 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce