zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 7

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Ace Gangster Taxi

Ace Gangster Taxi

Vozte pasažéry po městě, vydělávejte peníze a dodržujte dopravní předpisy. Nuda? Dobře. Tak tedy jezděte v protisměru, přejíždějte obyvatele a prchejte před policií. Řídit taxík budete tak jako tak.
Snažíte se dostat zpátky na nohy jednu taxislužbu, a tak usedáte za volant. Ve městě je každou chvíli někdo, kdo potřebuje vaše auto a dostat se na konkrétní místo. To je také váš úkol – přepravovat zákazníky a tím vydělávat peníze.
K orientaci slouží mapka a šipka, takže žádný problém. Taktéž jsou na ni naznačeny budovy, které by vás měly zajímat. Čerpací stanice na natankování benzínu, případně garáž na nutné opravy a uložení postupu. Dále zde můžete upgradovat váš vozový park.
Slušňácká jízda se vyplatí víc. Za nárazy nejenom poškozujete auto a budete to muset platit, ale také vám časem klesá mzda za přepravení jedince. Lze se ale taky vyblbnout přejížděním lidí a policistů, před nimiž vzápětí musíte ujíždět. To je ovšem poněkud drahá legrace a možná je lepší si nejdřív vydělat na opravu a benzín. Co myslíte?

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Ace Gangster Taxi Ace Gangster Taxi Ace Gangster Taxi Ace Gangster Taxi

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce