zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Where Is My Pants

Where Is My Pants

Dokážete si představit tak trapnou situaci, jako je vyjít z domu bez kalhot? Podobná smůla potkala vašeho hrdinu, jenž netuší, kde právě nechal svůj dolní díl oděvu, a proto se jej vydává ihned hledat. Nesmí jej však nikdo spatřit. Pro veřejné pohoršení by se snadno mohl dostat do konfliktu se zákonem.
I když se nešťastný chlapík velmi stydí, přeci jen vyrazí pátrat po svých ztracených kalhotách. Aby jeho počínání nikdo neviděl, musí se při sebemenší přítomnosti lidských pohledů ihned přikrčit. Sice se pohybuje za plotem, ten však nestačí, aby jej uchránil od všetečných pohledů. Bezpečnou ochranu mu tedy poskytnou popelnice, stromy, auta či telefonní budky. Jestli se mu přeci jen nepodaří zcela skrýt svou přítomnost, jeho obličej začne rudnout. Při zaplnění červené lišty tak svůj boj o kalhoty prohrává. Avšak příště si dá jistě lepší pozor a získá daleko lepší skóre.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

bendlinka

bendlinka | 01.01.22 v 11:29

))))))))))))))))))))) to snad né, další nepoporovaná hra- to je sranda né?

NADĚJE

NADĚJE | 06.02.15 v 08:19

Když z domu odcházíte a bez kalhot se venku procházíte, pak ačkoli jste bez starosti, věřte že budete středem pozornosti :)


galerie

Where Is My Pants Where Is My Pants

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce