zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Synchronoir

Synchronoir

Postavte správně věže a strategickým hraním se ubraňte nájezdům nepřátel. Různé zbraně, možnost jejich upgradů, hra na motivy Plants vs. Zombies.
Hrací plocha je prázdná, ale jakmile se začnou trousit první temní nepřátelé, bude potřeba jednat. Na volná políčka v řádcích můžete stavět bojové jednotky různého druhu a tím pádem i schopností. De facto s každou novou úrovní odemknete novou věc do vašeho arzenálu.
Stavba těchto věží vás stojí určitou míru temné many. I když vždy nějakou dostanete do začátku, v podstatě to je jen základ na výstavbu produkujících stanic pro další „temnou hmotu“. Obecně platí, že je dobré mít v záloze tolik, abyste byli schopni postavit alespoň jednu zbraň.
Démoni se řítí ve vlnách. Nejprve pomalu, pak už jsou to slušné hordy a budete muset reagovat aktuálně na danou situaci, jinak nepřátelé přetlačí a zničí vaši bariéru.
Kromě odemykání nových zbraní a pomůcek máte také možnost všechny objekty vylepšovat. Protože palba probíhá v kadencích a intervalech, můžete zvyšovat jejich rychlost a sílu. Hru jen trochu kazí pomalejší tempo. Především na začátku levelu by mohl být postup rychlejší.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

assaly

assaly | 13.05.17 v 10:23

:-)

janice11

janice11 | 13.05.15 v 09:28

Zase strategie. Chtělo by to nějakou novou hru na skóre, ne bojovou ani strategickou. To je spíš pro mužský!


galerie

Synchronoir Synchronoir Synchronoir

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce