zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 11

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Shop Empire 2

Shop Empire 2

A jdeme nakupovat. Tedy vy ne, vaší prací bude zajistit, aby lidé měli kde utratit peníze a zabavit se. Shop Empire se vrací ve velkolepém stylu.
Jestli jste někdy hráli Tower Tycoon budete jako doma. Musíte stavět obchody, služby, výtahy, schody, nabírat zaměstnance a starat se o hladký průběh obchodního dne. Tím to ale nekončí, v noci se obchoďákem prohání zloději a je pouze na rozumném rozmístění hlídačů, abyste je chytli. Hra jde opravdu do hloubky a možností je obrovské množství. Začínáte v Indii a postupně se vypracujete a odemknete další země. Odemykáte i nové druhy obchodů a podniků, které přilákají více lidí a i speciální hvězdy, třeba Lady Gogo. Shop Empire 2 si vás udrží po hodiny a hodiny, jedinou malou výtku bych měl k nočním částem, které nejsou až tak zábavné.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

mamba3 | 26.08.12 v 01:03

Díky za radu. Už jsem zase o něco chytřejší.

Twister

Twister | 25.08.12 v 00:55

To Mamba3: Je potřeba vytáhnout SWF soubor xxxx.swf. Nejlepší způbos je přes http://file2hd.com/ , do URL dej celou adresu, najdi SWF a použij nějaký ten software (třeba SWF Player), abys to mohl rozchodit na PC.

mamba3 | 24.08.12 v 05:32

Mohl by mi někdo poradit jak stáhnout online hru do PC? U Shop Empire se mi už v druhém levelu seká. Díky moc za jakoukoliv odpověď.


galerie

Shop Empire 2 Shop Empire 2 Shop Empire 2 Shop Empire 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce