zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 2

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Incursion 2: The Artifact

Incursion 2: The Artifact

Strategická věžovka, která naplno prověří vaše schopnosti plánování a boje proti hordám nepřátel. Zadávejte pozice, produkujte vojáky, upgradujte a nenechte nikoho projít. Jestli na to máte, to se záhy ukáže.
Když odhlédneme od příběhu, máme tu opravdu nabušenou Tower Defense gamesu. Herní náplň vás přivede na relativně prázdnou planinu s pár domečky, z nichž pak můžete produkovat bojové jednotky. Vojáci jsou samozřejmě různého druhu a různé ceny, takže je na vás, jestli se rozhodnete pro pěchotu, lučištníka či další (a dražší) druhy. Nechybí ani jejich upgrade, aby byli v následujících řežbách odolnější. Mezi jednotlivými vlnami pak dochází k jejich obnově.
Boje to jsou skutečně parádní. Nejenže se na vás řítí hordy nepřátel různé síly, oni se řítí také z různých směrů a vy musíte rychle a účelně přemisťovat jednotky. A jsme zase u toho mixování jednotek. Každý typ má jiný dosah a klidně se vám může stát, že na nepřátelskou skvadru nedosáhnete.

Kromě strategického myšlení je tu i váš hlavní hrdina (postupně odemknete další), který má tu výhodu, že se může pohybovat po celé obrazovce. Za splněné levely získáváte zkušenosti, zlepšujete vlastnosti a rozdělujete skill body vašim jednotkám a lze si koupit i nějaké to další vylepšení.

Připravte se skutečně na bohatou herní náplň, spoustu možností strategie a také nutnosti se rychle rozhodovat.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 04.02.15 v 07:13

nepřátel jako mravenců


galerie

Incursion 2: The Artifact Incursion 2: The Artifact Incursion 2: The Artifact Incursion 2: The Artifact

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce