zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 2

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Game Over Gopher

Game Over Gopher

Velmi povedená Tower Defense hra, která mě dostala především svou originální tematikou – jste mrkev, na kterou se řítí mimozemští syslové.
Že by ve vesmíru došla zelenina? V každém případě se budete muset bránit. A to tak, že nenažrané hlodavce strategicky umístěnými věžemi nakrmíte dříve, než dorazí k vám. To znamená, že okolo cesty umisťujete věže různého druhu a funkce a správně zvolenými kombinacemi a upgrady odoláváte vlnovým nájezdům nepřátel. Za jejich likvidaci nebo vrtáním (další typ věže) získáváte rubíny právě na jejich stavbu a vylepšování. Věci jako mrkvové dělo nebo melounové bombardování je skutečně zábavný nápad a v tomto případě skvěle zabalený do jednoho z nejoblíbenějších žánrů – TD her alias věžovek.

I když chybí čudl pro zrychlení, v podstatě to nebudete ani chtít, jelikož práce je dost a hra má tempo i bez toho. Trochu mě zlobilo možná zbytečné určování souřadnic před každým kolem a hledání disku – dle mého soudu je to zbytečné „obohacení“ jinak parádní hry, na druhou stranu je to součást příběhu, jak zlikvidovat mimozemské sysly.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Game Over Gopher Game Over Gopher Game Over Gopher Game Over Gopher Game Over Gopher