zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Boom Town

Boom Town

Namastěte si kapsu zlatem, vybudujte prosperující město a skvěle se bavte. Stačí k tomu jen správný odhad a přesně umístěné nálože s výbušninami.
Boom Town je velmi dobře propracovaná hra, ve které jde především o zlato a pěkný balík peněz. Celé dění se točí kolem toho, že ve vybrané lokaci umisťujete nálože a necháváte je vybuchnout. Poté vyjíždíte zlatý zisk sebrat a prodat.
Získané peníze můžete investovat do široké škály možností. V první řadě si musíte dokoupit nové výbušniny na další hraní, dále zde stavíte budovy, které zvyšují vaše zisky, upgradujete vaši výbavu a odemykáte nové vybuchující předměty. V pozdější fázi také odemknete nové oblasti, získáte lepší auto a vůbec těch vychytáveček na vylepšování je víc než dost.
Jo, u této hry neskutečným způsobem zkysnete :). A ani tu hudbu jsem po delší době neměl nutkání vypnout. Pravda, start je pomalejší, na druhou stranu se to pak rozjede a vtipný je onen koncept tipování, kam přesně nálože umístit pro co největší zisk. Jistě brzy najdete slušná naleziště.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Boom Town Boom Town Boom Town Boom Town Boom Town

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce