zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 4

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

DKicker 2

DKicker 2

V každém fotbalovém zápase musíte pro vítězství využít vaše šance a vstřelit gól. To platí i v tomto případě, kdy v rámci anglického poháru musíte za zápas proměnit alespoň minimální počet střel pro postup do dalšího kola.
Na výběr máte hned z několika lig (včetně Premier League) a hned poté se ocitáte v prvním kole poháru. Vaším cílem je z omezeného počtu střel vstřelit minimální počet gólů, abyste se posunuli dále. Způsob střílení se tak trochu těžko popisuje – při každé střele na vás letí míč a vy ho musíte zkrátka trefit. To zní snadně, viďte? V praxi je to však docela záhul a chce to cvik. Trefit míč a současně tři tyče je o správném načasování a odhadu. O něco snazší je situace, kdy lze skórovat hlavičkou, nicméně i ten časový limit na každý pokus vám moc klidu na zakončení nedává.
Osobně se mi osvědčilo míč si nejprve zpracovat a pak rychle střílet. Stále ale platí, že cvik a trpělivost dělá mistra. K obtížnosti přispívají i obránci blokující vaše střely a celkem solidní gólman v brance. Zkuste, a pokud vytrváte, budete se bavit.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

voky15

voky15 | 24.09.15 v 06:24

Gól jsem dal


galerie

DKicker 2 DKicker 2 DKicker 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce