zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 4

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Real Estate Fun

Real Estate Fun

Milujete SimCity nebo Tycon? Jestli rádi trávíte celé hodiny budováním vlastního města, tak je Real Estate Fun pro vás jako stvořená. I zde se pokusíte vytvořit malebné městečko na zeleném kopci. Na nic nečekejte, zakupte si vhodné parcely a začněte stavět!
Hra je sice jakousi parafrází výše zmiňovaných her, ale do některých jejich kvalit má dosti daleko. Pomiňme grafiku, která je dosti zjednodušená. Alespoň vám k výstavbě hraje příjemná melodie. Co se týče konstruování jednotlivých objektů, to je poměrně jednoduché, jelikož vám vše nejprve ukáže tutorial. Abyste však mohli konstruovat domy, musíte mít v zásobě dostatečný počet surovin. Také je třeba nasmlouvat alespoň malé množství pracovních sil, které se budou na výstavbě podílet. Zpočátku vaše město sice sčítá pouze jediného pracovníka, ale s každým novým příbytkem šance na získání další pomoci narůstá. Nezapomeňte, že díky každému domečku pobíráte pravidelnou rentu, jež pokryje vaše další výdaje. Jestli vám však konstrukce překáží nebo si přejete rychle a snadno vydělat, jednoduše ji prodejte. Také je potřeba domy pravidelně opravovat, jelikož se sem tam stane, že začne zničehonic hořet.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Eron | 07.10.11 v 01:32

sice mám rád budování ale thle hra je na p**u postavim jeden a další musim právě tu hodinu čekat,čekal jsem že budu moct stavět rychleji hold onlineovky se těm koupeným zatim nevyrovnaj teda některé ano ale né tahle.


galerie

Real Estate Fun Real Estate Fun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce