zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 5

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Lucky Tower 2

Lucky Tower 2

Člověk se může těšit na spoustu věcí. Já jsem se těšil na pokračování neuvěřitelně zábavné a každou chvíli překvapující flashky s názvem Lucky Tower.
Tato hra se nedá popsat, ta se dá jenom hrát a skvěle se u ní bavit… dobře, tak já to zkusím. Hrdina je stejný jako v prvním díle. Tentokrát je jeho dobrodružství ale mnohem větší a epičtější!
Po vzoru různých RPG her dostáváte questy, nakupujete vybavení a cestujete po světě. Bojová složka zde také nechybí, ale to už je zase žánr spíše arkádových rubaček. Místy budete muset zapojit i mozek a postřeh. Úkoly a vaše činnost jsou zkrátka velice rozmanité a neskutečně zábavné. De facto nikdy nevíte, co vás může potkat, co vás absolutně překvapí a setře. Stejně jako v prvním dílu budete mít opět na výběr několik možností a podle toho se bude odvíjet i váš příběh. Nechybí dabing a obrovská cisterna humoru, narážek („Look it my horse, my horse is amazing.“) a hlášek.
Mohl bych se rozplývat dále, ale jdu radši hrát. Tento titul opět nezklamal a je to jeden ze skvostů ve světě flash her. Snad jen jediná kaňka – dialogy nelze odklepnout.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 03:05

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

psaa16

psaa16 | 17.06.16 v 12:57

jo, tohle lze doporučit zcela jasně! ;-)

elf

elf | 03.10.15 v 19:39

docela ujde

Gaius

Gaius | 18.12.14 v 23:45

Neméně povedený druhý díl skvělé hry :)


galerie

Lucky Tower 2 Lucky Tower 2 Lucky Tower 2 Lucky Tower 2 Lucky Tower 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce