zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Wendigo duo

Wendigo duo

Pomozte sněžným bratrům dostat se až k vytouženým dveřím pomocí házení se navzájem, stavění žebříků a bourání zdí. Dokážete spolu dojít až do konce?
Máme tu dva bratry Yetti, kteří uvízli ve sněžné zemi a potřebují se dostat do tepla svých dveří. Jeden je velký a druhý malý, není to náhoda, protože každý se hodí na něco jiného. Velký toho druhého může hodit tam, kam potřebuje, malý se zase všude vejde. Vše se odehrává na sněhu, takže to jaksepatří klouže. Musíte se vyhnout lávě a později i nepřátelům, kteří se vám snaží zatarasit cestu. Naštěstí velký mužík může sebrat boxovací rukavice a o nepřístojnosti se postarat. Jeho úkolem je také rozbíjet ledové kostky, které vám překáží v průchodu dál. Malý zase sbírá zlaté klíčky potřebné k odemčení různých truhlic a pomocí lopat rozbíjet cihly, co se vám staví do cesty.
Grafika je velmi příjemná a dobře vykreslená, ovládání sice chvíli trvá, rozhodně se nedá hrát oběma postavami najednou, ale postupně se ke všemu dostanete. Spojení arkády s logickou hříčkou určitě stojí za to, Wendigové na vás už netrpělivě čekají.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 02.01.15 v 22:54

dobrý

lulu | 21.07.12 v 14:52

to si zaslouží 100% :)

lulu | 21.07.12 v 14:48

je to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


galerie

Wendigo duo Wendigo duo Wendigo duo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce