zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Talesworth Adventure: The Lost Artifacts

Talesworth Adventure: The Lost Artifacts

Najděte tři artefakty během putování světem, boji s nepřáteli a zachraňte vaši zemi. Hrdinské činy konané v poněkud logickém stylu.
Questy je odepsaný dobrodruh, ale nyní se mu nabízí nová příležitost obnovit zašlou slávu. A tak se vydává na cestu plnou přemýšlení a zapeklitých puzzlů.
Každý level je představován místností, kterou musíte vyřešit. Používáte na to objekty z vašeho inventáře, které pokládáte na správná místa a ovlivňujete tak chod vašeho hrdiny. Vždy je cílem sebrat klíč a dostat se ke dveřím dál. Cestu vám ale komplikují různí nepřátelé, jámy, a pasti, takže předměty pokládáte tak, aby byl zabezpečen průchod přes všechny nástrahy. Jakmile je nachystáno, spustíte běh událostí a sledujete, jestli je vše v pořádku.

Mozek se vám nepochybně zapotí, neboť věcí v inventáři přibývá stejně jako nástrah. Někdy je třeba i jejich využití ve váš prospěch. Pro hardcore hráče je tu možnost sběru diamantů a odemykání bonusových levelů. My obyčejní lidé ale budeme mít co dělat s tím základem.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Talesworth Adventure: The Lost Artifacts Talesworth Adventure: The Lost Artifacts Talesworth Adventure: The Lost Artifacts

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce