zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 4

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Snail Bob 8 Island Story

Snail Bob 8 Island Story

Již je to nějaká doba, kdy byly vydaná online hra Snail Bob. Nový díl známé série je postaven na příběhu z prostředí Pacifiku. Pojďme se podívat na to, jak si s tím náš roztomilý Snail Bob poradí.
Příběh je vždy minimální, ale od toho logické hry nejsou, přesto něco malého hra má. Snail Bob rybaří se svým dědečkem a představují si, koho tak asi vyloví. Užívají si spoustu legrace, ale najednou se led odpojí a Snail Bob odplouvá pryč na ledové kře. Nemůže nic dělat, jelikož plavat neumí.
Pan Bob je opravdu chytrý, a tak se bude snažit dostat zpátky, ale v této chvíli mu musíte už pomoct rozluštit pár logických úloh. Opět budete muset, tak jako v předešlých dílech, odsouvat objekty a pomáhat si tak dostat se k východu.
Online hra Snail Bob má naprosto skvělé logické úlohy a dokazuje to i hratelnost série. Dnes se místo džungle ocitáte uprostřed Pacifiku na neznámém ostrově.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 03:03

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

milltie

milltie | 29.08.15 v 17:02

Roztomilá hra.

janice11

janice11 | 27.07.15 v 16:12

Krásná grafika.

blabola

blabola | 08.03.15 v 19:16

bobík hlemýžděk, na toho se těším jupí


galerie

Snail Bob 8 Island Story Snail Bob 8 Island Story Snail Bob 8 Island Story

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce