zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Kill Troll

Kill Troll

Pro některé z nás by mohl být název hry zavádějící. V českém překladu se sice jmenuje „Zabij Trolla“ a skutečně v ní máte za úkol zelená stvoření zlikvidovat, k tomu vám však namísto zbraní musí dopomoci váš chytrý úsudek. Kill Troll je logická hra operující s dobrým fyzikálním modelem.
Věc se má tak. Každý level je rozvržen pouze na jednu obrazovku, na níž jsou rozmístěné různé předměty a samozřejmě i trollové. Některými věcmi můžete hýbat, resp. je z obrazovky odstraňovat, zatímco s jinými se pohnout nedá. Aniž byste se tedy dotkli svého trolla, promyšlenými tahy byste měli naaranžovat přilehlé okolí tak, abyste mu zajistili smrt.

Kill Troll je ve svých počátcích velmi lehká hra, její obtížnost však závratným tempem roste. Lehce k tomu dopomáhá fakt, že v pozdějších levelech se vyskytuje stále větší počet trollů určených na porážku, ale také postavičky rytířů, které byste naopak měli ochránit. Grafika je ucházející a hlavně trollové jsou zobrazeni tak roztomile, že je v počátcích ani nebudete chtít zabít. Tyhle pocity však vymizí hned po první trollí vraždě, kdy vás naprosto ovládne skvělá hratelnost a touha dostat se až na konec.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NADĚJE

NADĚJE | 04.02.15 v 07:00

Věcičky pomalu odstranujte, trolovo štěstíčko naplnujte :)


galerie

Kill Troll Kill Troll Kill Troll

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce