zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Keep your eye on the ball

Keep your eye on the ball

Jako malé děti jsme hrávali skořápky na chodníku a dnes si je můžeme zahrát v klidu na počítači. Vyzkoušejte si bystrost vašeho oka.
Keep your eye on the ball by se dalo volně přeložit jako Skořápky. Aspoň pod tímhle názvem znám v našich končinách hru já, kdy proti sobě stojí dva hráči. Jeden má v ruce skořápky, většinou bývají tři, a kuličku. Kuličku schová pod jednu skořápku a začne měnit pozice skořápek a druhý hráč musí sledovat, kde je zrovna kulička ukryta a po skončení rotace říci, kde je právě kulička umístěna. Dnešní hra je trošku vylepšená o pár prvků. Hlavním z nich je asi to, že skořápky nejsou tři, ale čtyři. Druhým faktorem je pak to, že na jednotlivé tahy se dá sázet a vy si tak navyšujete vaše skóre. Sázky se uzavírají před rotací, což je možná malé mínus, protože sázet podle svého přesvědčení, zdali víte, kde kulička je, by bylo určitě zábavnější.
Pro získání co největšího skóre se nebojte riskovat. Určitě si nažeňte nějaké body na začátku, kde rotace skořápek není ještě tak rychlá a vy spíše vyhrajete. V pokročilých levelech se rotace zvyšuje a prohrát vsazený milion zrovna nepotěší.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Keep your eye on the ball Keep your eye on the ball Keep your eye on the ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce