zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Kamikaze Pigs

Kamikaze Pigs

Tyhle prasátka mají sebevražedné úmysly a vůně klobásek, slaniny, párečků a jiných dobrůtek z vepřového masa je na dosah. Dělí vás od ní pouze jedno jediné kliknutí.
Kamikaze Pigs je jednoduchá logická hra, v níž si musíte velmi dobře promyslet a načasovat svůj nadcházející tah. Po obrazovce se prohánějí hromady prasátek, ať už po svých, v tancích, vrtulnících nebo letadlech, a vy se je snažíte poslat všechny pod kytičky. Kdybyste na to měli neomezený počet tahů, bylo by to jednoduché, možná až otravně primitivní, ale háček tkví v tom, že k dispozici je vám pouhé jedno kliknutí. Poté začnou prasátka padat k zemi, a pokud se cestou dotknou svého kamaráda, vezmou ho pěkně s sebou. Něco jako domino.

Kromě spouštění hromadné sebevraždy můžete hru ovlivňovat ještě v pauze mezi jednotlivými levely. V prasečí laboratoři se vám v této relativně mírumilovné době nabízejí početné upgrady, které si lze za peníze nasbírané během hraní koupit. Na výběr je více jak 50 zlepšováků. A zkrátka nepřišla ani nabídka levelů, čítá rovných 40 kousků. Hra je dost jednoduchá, a pokud zrovna netrváte na tom získat 5 hvězdiček ve všech nabízených úrovních, budete ji mít dohranou během několika desítek minut.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

elf

elf | 05.12.15 v 23:30

chvilková zábava


galerie

Kamikaze Pigs Kamikaze Pigs Kamikaze Pigs