zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Turbo Santa 2: Alcohol Powered

Turbo Santa 2: Alcohol Powered

Santa letos vyměnil sobí pohon za alkohol a řítí se na nich v poněkud podroušené formě. Sbírejte dárečky, peníze, nakupujte upgrady a snažte se doletět co nejdále. Vtipná oddechovka.
Vystřelte Santovy sáně vpřed a užijte si chvilku zábavy v této „dolétávaje“. Během letu sbíráte dárky a různé předměty, především různé láhve alkoholu. Za délku letu a všechny předměty získáváte peníze na upgrade, za alkohol zase plníte váš chlastometr, který vás vystřelí výš a dál. Co se týče obchodu, můžete si v něm nakoupit nejrůznější praštěná vylepšení, včetně soba Psy, který vás v gangnam stylu vytáhne do oblak. Nechybí různé dynamity a turba na sáně.

No a to je tak nějak vše. Hře nejvíce chybí určitý konec. Při sesbírání určitého počtu dárků sice náš Santa se známkami punkového životního stylu zapálí vánoční stromek, ale to je málo. Po nákupu všech upgradů se ze hry stane brutální nuda.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Turbo Santa 2: Alcohol Powered Turbo Santa 2: Alcohol Powered Turbo Santa 2: Alcohol Powered Turbo Santa 2: Alcohol Powered

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce