zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Tommy Slingshot

Tommy Slingshot

Namiřte prak a sejměte všechny příšery, které na vás útočí. Střílet budete buď přímo, nebo využijete okolního prostředí. K dispozici budete mít i několik druhů střeliva a možnost upgradu.
Mírumilovnou krajinku napadl neznámý zlý duch a unesl dvě dětičky. Vy se je s prakem v ruce vydáváte zachránit. Hlavní padouch této gamesky disponuje dostatečným počtem svých nohsledů, které v každém levelu musíte zničit. Stačí k tomu přesná muška a místy také rychlé počínání.
Všechno je to jen o správném míření. Páčky, vybuchující bedny, provazy a v neposlední řadě samotní nepřátelé – to všechno představuje terče, které musíte zničit. K tomu máte omezený počet střel. Střelivo je několikerého druhu a dle situace se vždy hodí určitý typ. Vzhledem k umístění terčů budete muset využívat okolní prostředí, odrazy od stěn, nicméně vždy je třeba přesně zacílit.
A to také z toho důvodu, že za každý správně trefený cíl získáváte peníze. Za ty si pak kupujete nějaká ta vylepšení, ale vaše odměna bude nižší, pokud trefíte něco, co nemáte. Hra má spád a tempo, což se ne u všech titulů tohoto žánru najde.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Tommy Slingshot Tommy Slingshot Tommy Slingshot

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce