zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Sticky Ninja Academy

Sticky Ninja Academy

Vžijte se do role ninji – bandity bez tváře – a zlikvidujte všechny své nepřátelé. Třebaže to vypadá na pěkný krvák, je náš ninja v podstatě dobrák. Své nepřátelé ničí jediným skokem a kopem. Pomozte mu dostat se až k cíli. Zažijete spoustu dobrodružství a rozmanité prostředí. V oblacích i pod zemí.
Váš ninja je černý, zatímco nepřátelé jsou oblečeni v bílém. Klikněte na hlavního hrdinu a objeví se kolem něj nenápadný kruh. Když zatáhnete myší, objeví se oblouk a šipka. Oblouk znamená přesnou dráhu skoku, jenž se chystáte provést. Protože náš ninja neumí chodit, plazit se ani nic podobného, jste vskutku odkázáni pouze na přesně mířené skoky. Přitom se počítá, kolik jste jich udělali. Každý level má spočítán nejmenší počet skoků, který je potřebný, abyste se dostali do cíle. Ten se otevře až poté, co zničíte i toho posledního nepřítele. Sbírejte rovněž bonusy prostřednictvím rozbíjení nejrůznějších váz, sudů nebo krabic. Hříčka má pěknou hudbu a důležité je, že ninja je téměř pokaždé někde jinde. Jednou se plíží pralesem, pak zase musí do hlubin země. Nebudete se nudit.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Sticky Ninja Academy Sticky Ninja Academy Sticky Ninja Academy Sticky Ninja Academy Sticky Ninja Academy Sticky Ninja Academy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce