zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Nuclear Outrun

Nuclear Outrun

Fyzikálně založený závod mezi vaším vozem a jadernou střelou. Vaše cesta za vítězstvím vede přes šikovné odstraňování překážek před koly vašeho vozu.
K dispozici máte přesně 20 pokusů. Před závodem je ještě třeba zvolit si velikost kol a zbraň, kterou bude ozbrojen váš řidič. Poté už se můžete směle vrhnout do závodu. Před vámi je přesně 1100 metrů, které vás dělí od bezpečí. A i když máte skvělé fáro a jste dobře ozbrojeni, nebude to vůbec lehké. V této katastrofou zničené zemi je příliš málo munice, a tak s ní musíte hodně šetřit. To znamená střílet pouze v nezbytně nutných případech, a když už k tomu prostě musí dojít, tak byste měli samozřejmě i přesně mířit.

Za každý váš pokus dostat se do bezpečí jste odměňováni zkušenostními body, které lze v mezičase směnit za jeden ze tří nabízených vylepšení. Můžete se soustředit na upgradování výdrže vašeho vozu, jeho výkon a schopnost pojmout další cestující. Měřítkem vaší úspěšnosti je pak skóre, které můžete sdílet s přáteli na Facebooku nebo e-mailem. Hra vyniká krásnou komiksovou grafikou.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Nuclear Outrun Nuclear Outrun Nuclear Outrun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce