zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Ninja Game (another)

Ninja Game (another)

Užijte si spoustu hopsání, překonávání překážek a bojů s nepřáteli a tvrdými bossy. A to v roli ninja bojovníka, který si musí proklestit cestu skrze deset úrovní.
Jednou je deset levelů málo, někdy moc. V tomto případě platí to druhé, jelikož to nebude jen tak. Zpočátku jde vše relativně hladce. Skáčete, procházíte přes plošinky a nepřátelé jsou pro vás tak nebezpeční, asi jako můj backhand proti Federerovi. Postupem času a do dalších levelů je vše obtížnější, překážky houstnou a nepřátelé už se také nedají jen tak obejít a přeskočit. A když pak víte, že jedna chyba vás pošle okamžitě na začátek kola, budete si dávat pozor.
Určitá nevyváženost hry a to, že při zničení se vracíte na samý začátek levelu, jsou největší zápory hry. Začátek je nic moc, ale jakmile se blíží vyšší kola a první boss, je to povedená hopsajda. Na druhou stranu to chce pevné nervy a obrnit se proti frustraci. Když se totiž doberete na konec kola, tam vás čeká boss, na kterého neznáte taktiku, on vás rozseká na kousky a vy to musíte jít celé znova… no, to tedy nepotěší.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Ninja Game (another) Ninja Game (another) Ninja Game (another) Ninja Game (another)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce