zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Ninja Cradle

Ninja Cradle

Malé ninja miminko má nevšední problém. Unesli mu přítelkyni, a tak se rozhodlo získat ji zase zpět. Pomozte mu s těmito dospěláckými starostmi, postarejte se, ať se mu cestou nic nestane a může se zase v pořádku vrátit do své kolébky.
Ninja Cradle je akční puzzle hra, ve které na vašeho hlavního hrdinu – ninja mimino – čeká spousta smrtelných nástrah, ale také vytyčený bonus, jehož můžete dosáhnout v případě, že se do cíle dostanete za pomoci menšího počtu kliknutí, než je předem určeno.

Hra se ovládá myší – u jejího ukazatele se objevuje náčrtek trajektorie vašeho budoucího skoku a jejím pohybem ho pak měníte k obrazu svému. Nabízejí se i dvojskoky a při nich se dá dokonce úplně změnit směr letu. Kromě běžných levelů, kde se jen musíte dostat v pořádku na konec, se nabízejí i originálnější zadání, například posbírat všechno sushi, přežít 20 sekund pod plnou palbou, nebo utéct před laserem, který se k vaší postavě soustavně přibližuje. Jelikož zde netlačí čas a ani přidělený počet životů, je to skvělá oddechovka.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Ninja Cradle Ninja Cradle Ninja Cradle