zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Greens survive only when Reds die

Greens survive only when Reds die

Zelený panáček, který se má proskákat až ke dveřím- klasika. Ale co když neovládáte jen Zelené, ale musíte se postarat i o Červené současně? Zní to jednoduše, opak je však pravdou, no, zkuste to sami.
Překlad názvu hry je vlastně i jejím smyslem: Zelení přežijí pouze tehdy, když Červení zemřou. Ovládáte totiž zelené postavičky, které musí dojít ke světelným dveřím, ale zároveň ovládáte i červené. A slovem zároveň tu není myšleno postupně. Prostě dva kroky zeleným doprava = dva kroky červeným doprava. Jako byste měli kopírák. Problémem je, že všichni Červení musí nejdříve zemřít, aby se ti Zelení mohli zachránit. Což v praxi znamená, že se musíte důmyslně vyhnout bodákům, nepřátelům a ještě k tomu zabít ty ostatní a sami přežít. Zní to jednoduše a jako klasická skákačka, ale „kopírovacím vzezřením“ a napjatě vymyšlenými levely je to o to zajímavější. Škoda jen, že pouhých 30 úrovní slupnete jak malinu a to ve velmi krátkém čase.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Greens survive only when Reds die Greens survive only when Reds die Greens survive only when Reds die Greens survive only when Reds die

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce