zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Clowns in the Face

Clowns in the Face

Kolik tenistů je potřeba na zmasakrování hromady klaunů? Správná odpověď je jeden. Stačí k tomu přesná muška a trefit okolní objekty či rovnou klaunské palice.
Každý odraz, i když se to na první pohled nezdá, vám může pomoci. V této hře ovládáte tenistu Pagassiho, který z duše nenávidí klauny, a tak se je snaží v každém kole všechny zlikvidovat. V cestě mu stojí nejrůznější bariéry, a tak je třeba s míčkem najít ten správný úhel, aby nakonec po několika odrazech zasáhl cíl. Zničit klauny lze i nepřímo, když trefíte výbušninu, kladku, balonek nebo sklo a tím se spustí barel či jiná nálož.
Také je třeba počítat s tím, že míček časem ztrácí razanci, takže se může dostat i tam, kam byste to na začátku nečekali. Upřímně jsem několik levelů splnil naprostou haluzí, aniž bych věděl, kam mám mířit :).
Na hracím poli si můžete levely i částečně vybírat, ale de facto to nemá smysl, protože pro postup do nové oblasti musíte mít stejně hotové všechny. Titulu nechybí vtip a celková hratelnost je tak parádní.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 10.01.15 v 09:50

do hlavy né :D


galerie

Clowns in the Face Clowns in the Face Clowns in the Face

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce