zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Bunny Cannon

Bunny Cannon

Takový králíček není jen roztomilé zvířátko, ale může to být i parádní střelivo v rámci rozmnožování, jak to ukazuje tato dnešní gameska.
Ovládáte dělo, které vystřeluje malé roztomiloučké králíčky azurity, s cílem naplnit dole položené košíky potřebným počtem modrých nebo růžových ušáků. Matematika je jasná. Jeden modrý a jedna růžová dají při vzájemné kombinaci další jedince, a tak se musíte s každou střelou snažit trefit opačného jedince. V druhé řadě musíte také doufat, že se po sérii odrazů dokutálejí všichni tam, kam mají.
Postupem hrou přibývají různé překážky, jako ostny, zabijácká sova nebo pohyblivé plošinky. A když se k tomu připočte onen aspekt náhody při odrazech (hrací plocha mnohdy vypadá jako takový pinballový stůl), snadno se stane, že velice těsně nějaký level nesplníte. S tím souvisí druhá výtka k jinak slušně zábavné hře – i když už máte splněny podmínky pro postup dále, musíte se zbavit všech zajíčkových střel. To v kombinaci s četností odrazů v praxi znamená, že zdlouhavě čekáte na postup dále.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Drticka

Drticka | 25.06.14 v 16:25

nic moc


galerie

Bunny Cannon Bunny Cannon Bunny Cannon