zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Zombogrinder 2: Revenge

Zombogrinder 2: Revenge

Takhle z hlavy vám neřeknu, která značka aut je nejlepší na „masakrizaci“ zombíků, ale je jasné, že takové auto musí mít pořádnou výdrž a slušné bodáky, kam se podíváte. Jízda zombie uličkou podruhé.
A jedééém. Krásná rovná cesta, po které by se to začátečníkům v autoškole jelo jedna báseň. Jenže se na vás ze všech stran začínají sbíhat zombíci a to si buďte jisti, že jejich nápor dříve nebo později vaše auto nevydrží. Musíte se tak snažit kličkovat, abyste z města odjeli co nejdříve. I když za povedená zombie comba získáváte peníze, je lepší šlápnout na plyn, sbírat kanystry s benzínem a mince. Navíc s postupem času hordy přibývají a manévrovat mezi nimi a výbušninami je složitější oříšek.
Mezi levely si za nasbírané finance za řádění vylepšujete váš vůz, aby byl odolnější, rychlejší a hlavně ostnatý, aby to těm potvorám nandal. V první řadě si však vylepšete bonus na finance. Přece jen je tu poměrně draho, a čím rychleji peníze budete získávat, tím rychleji dojedete do cíle. Příjemnou zábavu a relaxaci u této likvidačně-zavodní hry.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

assaly

assaly | 09.07.16 v 17:12

krev kam se podíváš

elf

elf | 01.03.15 v 17:55

celkem tuctovka


galerie

Zombogrinder 2: Revenge Zombogrinder 2: Revenge Zombogrinder 2: Revenge Zombogrinder 2: Revenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce