zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

The Most Wanted Bandito 2

The Most Wanted Bandito 2

Potřebujete splašit pěknou fůru dolarů za velmi krátkou dobu, takže co uděláte? Nasednete na koně a začnete vylupovat dostavníky, banky, vlaky a penízky se jen pohrnou. Povedená akce, kde se z vás stane bandita.
Hra je rozdělena na jednotlivé levely, v nichž se proháníte na koni, střílíte okolní nepřátele a snažíte se tak přežít, abyste se dostali k cíli. Tím může být dostavník, vlak nebo banka. Tyto objekty musíte zničit a v časovém limitu posbírat co nejvíce. Opět se to neobejde bez odporu mužů na straně zákona a střílet se bude opravdu hodně. Proto je fajn, že je k dispozici slušná várka vylepšení. Za nasbírané hvězdy (získáváte je za splněný level, případně množství nasbíraným mincí) zlepšujete jak vlastnosti vaší postavy, tak zbraně.
Pěknou motivací je právě sběr peněz. Podle toho se posunujete v tabulce nejhledanějších zločinců a dosáhnout na vrchol je už pěkná řádka loupeží.
Zábavný je rovněž systém levelů. Když splníte nějakou úroveň, změní se obtížnost, ale také se může objevit nová mise. Není to tedy tak přímočaré a hra vás díky tomu skvěle zabaví na delší dobu. Na výběr máte ze dvou módů a čtyř postav, přičemž každá z nich má svou specifickou výhodu.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

elf

elf | 14.02.15 v 09:43

zajímavý nápad, zabaví na delší dobu


galerie

The Most Wanted Bandito 2 The Most Wanted Bandito 2 The Most Wanted Bandito 2 The Most Wanted Bandito 2 The Most Wanted Bandito 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce