zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Stack of Defence

Stack of Defence

Dokážete se ubránit nájezdům útočných bojových robotů? To záleží na tom, jestli dobře postavíte vaši obrannou bariéru a včas použijete nejrůznější pomocné zbraně a efekty.
Každé kolo této hry má dvě fáze. V té první musíte v časovém limitu z dostupných objektů postavit smysluplný a funkční obranný val. Na ten se posléze ve druhé fázi řítí jeden robot za druhým a vy je musíte zničit. Primární zbraní je střílející pohyblivá věž, dále jsou tu bloky různého typu, které také střílejí, a je právě na vás, kam je ve vámi vytvořené struktuře umístíte.
Útočníci by neměli hradbu zničit, neboť poté se vám zpravidla obrana zcela zhroutí. Za tímto účelem můžete používat i několik speciálních útoků, jako jsou rakety, ztuhnutí, vyléčení, štít apod. Tyto věci si nakupujete mezi levely a působí jednorázově, respektive jejich použití je trvalé bez ohledu na zvládnutí levelu. To je dle mého jediné negativum hry. Ve hře je poměrně draho, a když už si něco nakupíte a ono to ke splnění úrovně nepostačí, radost z toho nemáte. Budete tak nuceni opakovaně hrát nižší kola, abyste si nahrabali a mohli vylepšit vlastnosti útočných bloků. Toť dle mého soudu cesta k vítězství.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

elf

elf | 01.03.15 v 17:48

logická akce, ujde


galerie

Stack of Defence Stack of Defence Stack of Defence Stack of Defence