zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 3

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

MADFIST

MADFIST

MADFIST je skvělá, zábavná online hra, ve které máte za úkol zneškodnit za pomocí pěsti všechny nepřátele, kteří si v klidu pochodují po zničené zemi.
Vaším úkolem je hlavně nasbírat dostatečně vysoké skóre a to dokážete jedině tak, že zabijete hodně nepřátel. Samotná ruka skáče automaticky, ale aby mohla pokračovat dále, tak musí trefit nepřítele. Pokud to nevypadá na to, že by se měla dostat k nepříteli, tak jedinou možností, jak udržet hru v pohybu, je její pád urychlit. Stačí pouze kliknout ve vhodnou chvíli. Nesmíte podat ruce pokyn ani moc brzo, ani moc pozdě.

Zkoušet si to můžete neustále dokola. Automaticky se ukládá vaše nejlepší skóre, takže pokud hru nevypnete, tak můžete soupeřit sami se sebou nebo klidně i s kamarádem. V případě vysokého skóre se tu nabízí také možnost nákupu. Jedná se o sekci, ve které si můžete odemknout nový svět a tím změnit stereotypní prostředí.

Cílem hry je pouze nasbírat vysoké skóre a neustále se překonávat. Žádný opodstatněný příběh tady nehledejte. Spíše si užívejte naprostou jednoduchost, kterou hra vyzařuje.

Pochlubte se vaším skóre v komentářích.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

zlokop

zlokop | 25.06.15 v 15:13

Po chvilce omrzí

phanka

phanka | 01.04.15 v 20:08

zatím mě moc nechytla

jurcatko

jurcatko | 06.03.15 v 09:48

dobrá zašlapávaná

blabola

blabola | 04.03.15 v 12:34

ježiš to taky člověku nic nepřidá tahle hra


galerie

MADFIST MADFIST MADFIST

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce