zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 9

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Evilgeddon Spooky Max

Evilgeddon Spooky Max

Parádní akční řežba. Odolejte všem útokům nespočtu monster a pak také hlavního bosse. Stále miřte, palte a kličkujte, abyste zůstali na živu, posbírali mince a mohli upgradovat do dalších bojů.
Jste pod neustálým tlakem nejrůznějších nepřátel. Ti se na vás řítí ve vlnách a vy je musíte přežít, abyste si to pak mohli rozdat s finálním bossem dané oblasti. Vzhůru do zběsilé střelby. Kromě neutuchající palby budete muset kličkovat, jinak proti lezoucím hordám nemáte šanci. Také to chce správně používat další zbraně, protože na každý typ se hodí něco trochu jiného. Druhou věcí pak ale je všechno to v tom svižném tempu sledovat.
Za všechny zničené zombíky, vlky, dýně, mumie a další potvory získáváte peníze a za level-up hvězdy, které musíte investovat do vylepšení vlastností, jako jsou životy, rychlost, kritické zásahy apod., dále pak do zbraní nebo do nákupů tajemství. Celkem zábavný prvek, který neobsahuje jen užitečné tipy pro hru, ale také pěkně tučné finanční odměny. Také váš charakter se ziskem zkušeností vylepšuje a sílí. Na první pokus se přes bosse rozhodně nedostanete, chce to docela husté vylepšení a chvilku to potrvá. To ale vzhledem k zábavnosti titulu rozhodně nevadí.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

elf

elf | 02.03.15 v 17:20

solidní odreagovačka, ryché tempo


galerie

Evilgeddon Spooky Max Evilgeddon Spooky Max Evilgeddon Spooky Max

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce