zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Zomboy

Zomboy

Jak poznáte velmi dobrou adventuru? Třeba v ní potřebujete jednoho zombie kluka, trošku apokalypsy, krásnou grafiku a fajn úkoly. Prostě potřebujete Zomboy.
Nemůžete si přesně vzpomenout, co se vám stalo a proč jste na místě, kde přežívá několik uprchlíků v nehostinném světě. Vše vypadá reálně, ale nechybí vtipné momenty. Samotné úkoly se odehrávají během několika dnů. Věci, které můžete sebrat, jsou aktivní, ale ostatní je už o klikání na různý nábytek a NPC postavy, takže se občas prostě zaseknete. Technická stránka je vynikající a nemá žádnou chybu. Tenhle kousek si opravdu svých 90 % plně zaslouží.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Kamélie | 28.04.12 v 16:53

Prosimvás, zasekla jsem se u části, kdy zahradník opakuje frázi "Hmm, I think there was something in the garden" ale do zahrady jít nejde, i když je branka otevřená! Co mam dělat dál?

Kačí | 25.04.12 v 20:32

prosím vás, jak najdu 7. část mapy??? moc děkuju.....

Twister | 24.03.12 v 10:04

Goblin: Zoufalé? Flashové hry se bohužel většinou nedělají na hodiny zábavy :(. A pokud má flash adventura délku hraní 20 minut a délě (přirozeně bez návodu), pak je to (podle mě), slušná délka. Ale každý máme jiná měřítka.

Goblin | 24.03.12 v 06:54

Zoufale krátké


galerie

Zomboy Zomboy Zomboy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce