zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 3

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Sequester

Sequester

Navštivte temnou mysl bezejmenného chlapce, snícího o své sestře, která z neznámého důvodu uvízla mezi životem a smrtí. Co jí na tomto světě drží? A co by její bratr udělal, kdyby to věděl?
Sequester je ponurá, téměř umělecky provedená herní směsice, stojící na pomezí arkádového, adventurního a logického žánru. Budete v ní skákat, vyhýbat se různým nástrahám, tahat za páčky a hledat dveře do dalšího levelu. Při tomto nebezpečném výletu, kdy budete muset navštívit všechny možné směry, vám bude převyprávěn krásný poetický příběh se smutným námětem. Díky neobvyklému rotování herního světa se nejvíce podobá nezávislé hře Fez. Sequster nabízí perfektní herní zážitek, díky čemuž na něj budete ještě dlouho vzpomínat. Mně osobně tato hra přímo učarovala. Doporučuji.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

WesP

WesP | 18.09.12 v 01:44

Škoda, že forma tak trochu vítězí nad obsahem. Kdyby to bylo dělané jako interaktivní procházečka (jako je začátek a konec), tak by to bylo zajímavější. Takhle byly některé levely trochu náročnější a celkový gameplay rozhodně přesahoval jednu hodinu! A že bych se celou dobu bavit, to říct opravdu nemohu! 7/10


galerie

Sequester Sequester Sequester