zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

My Kingdom for the Princess

My Kingdom for the Princess

Král Sigmund miluje jídlo, a tak si dopřával vše, co mu chutnalo. Přišla ho zároveň navštívit princezna Helena, ale najednou přišlo obrovské tornádo.
Tornádo nebralo ohledy na nic a jednalo se o tu největší zkázu za posledních 200 let. Zvířátka, domy i lidé vyletěli do vzduchu. Problémy krále Sigmunda teprve začaly. Tato přírodní katastrofa probudila dráčka, kterého znali jenom z legendy. Nemůže usnout do doby, dokud nesní 37 lidí. Je toho mnohem více. Princezna Helen našla během tornáda svého otce, který byl zasažen bleskem. Nikdo neví, jestli bude žít nebo umře. Potřebuje se velice rychle vrátit domů, ale veškeré cesty jsou zasypány nebo zničeny. Navíc drak krouží nad celým územím.
Rytíř, který se jmenuje Arthur, byl povolán do služby a krom toho, že bude muset dopravit princeznu za otcem, tak musí obnovit poškozenou zemi. Král Sigmund mu slíbil krásný nový hrad za to, že dokončí úkol. Každý ale ví, že dobrý rytíř se nezajímá o hodnocení, jemu záleží na lásce. Proto přejeme příjemnou a bezpečnou cestu.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

MartyPilsen

MartyPilsen | 07.01.16 v 18:55

celkem dobrá grafika

blabola

blabola | 04.10.15 v 16:42

a dohráno :o(

blabola

blabola | 04.10.15 v 15:43

jé to to nikdonehrál?


galerie

My Kingdom for the Princess My Kingdom for the Princess

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce