zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Monster Detective

Monster Detective

Pohřešuje se jedna dívka a vy ji máte najít. Detektivní adventura, ve které vám poslouží nejen mozek, ale také dobré oko.
Máme tu další adventuru, což znamená spoustu hádanek a plnou kapsu předmětů, které se vám budou hodit. V první řadě je ovšem musíte najít. To je zde tak trochu oříšek, protože objekty jednak nejsou označeny popiskem, jednak si myslím, že černobílé grafické kontury všechno to hledání ještě více komplikují. Hře to ovšem dodává na atmosféře.
Také je dobré vědět, že při najetí na aktivní objekt se myšítko změní. Pokud ale chcete použít daný předmět, tato změna se neuskuteční. Jste tak odkázáni na velkou horu klikání a hledání mnohdy malinkého místa, které je aktivní a posune vás dál.
Že to celé působí krapet nepřehledně a že dialogy s postavami si nemůžete přehrát znovu, když tápete na místě, jsou jen další drobné nevýhody. Pro příznivce adventur zajímavý kousek, jelikož na takovou adventuru denně nenarazíte. Má ovšem v sobě dle mého soudu množství poněkud frustrujících věcí. Když však bude nejhůř, máte k dispozici návod.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

mimozakon

mimozakon | 20.07.14 v 13:02

prijemna noir adventurka... s tymi predmetmi to je fakt trosku narocnejsie, hladat klikacie zony aspon usnadnuje zmena kurzora


galerie

Monster Detective Monster Detective Monster Detective

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce