zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Knight Traps

Knight Traps

Dostaňte se do nejvyšších pater každého hradu a vyhněte se pastím, které nastražila samotná princezna Nectarine.
Jedná se o takový test. Pokud přežijete a ukážete princezně své schopnosti, tak si vás vezme, v opačném případě nikoliv a ještě k tomu zemřete. Proto je potřeba mít dostatečnou dávku štěstí a být vždy na všechno připraven.
Skvělá online hra s jednoduchou hratelností. Osvoboďte jednotlivé lidi, kteří jsou uvězněni v klecích a dostaňte se dále.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

BastienBax

BastienBax | 14.01.17 v 00:10

Děvčata tak teď jsem si zahrál a kdyby jste měly zájem přeci jen vyzkoušet tu je krátký návod: S panáčkem se pohybujete do stran (klávesy A-D),skáčete (W) nebo se krčíte (S) .....cílem je dostat se nahoru na hradby a s panáčkem se dostat až nahoru na věž k červenému praporku.Je třeba vyskočit většinou 2x po sobě aby jste se dostaly do vyššího patra......některé plošinky se třeba začnou rozpadat když na ně vstoupíte,ale většinou tam jen hopsají nepřátelé kterým se musíte vyhnout.Cestou osvobozujete vězně z klecí,jednoduše tak že stoupnete před klec nebo přes ní prostě přeběhnete.Jakmile dostanete jednoho panáčka nahoru na věž dole se objeví druhý a celou cestu opakujete dokud nezalníte všechny věžičky.....Mě to docela zabavilo,ze začátku sice lehké,ale časem přituhuje a pak už to taková sranda není :D

blabola

blabola | 05.10.16 v 09:35

to mi povídej, tohle se fakt nepovedlo, nestíhá a je to o ničem :o(

janice11

janice11 | 05.10.16 v 08:58

Běhám dokola jak trotl a nevím, jak dál.


galerie

Knight Traps