zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Killer Escape 2: The Surgery

Killer Escape 2: The Surgery

Sice se vám podařilo utéct, ale pořád nejste v bezpečí. Hororová a pořádně krvavá adventura pokračuje druhým dílem.
Hned na úvod se sluší říct, že tato hra není pro slabší jedince. Kromě lekaček je to celkově poněkud brutálnější atmosféra, ponurost a tíseň na každém kroku. Z počátečního intra se dozvídáte, že vás chytla jedna notně šílená „doktorka“, která na vás hodlá zkoušet své pokusy. No tak rychle pryč, než se vrátí.
Po opuštění křesla začíná vaše cesta plná hádanek. Prozkoumejte pečlivě každou lokaci i každý popisek, některý objekt se dá nazírat z více úhlů a tím pádem je možné najít schované předměty. Kromě věcí do inventáře, které používáte na řešení puzzlů či zisku jiných objektů, hledáte také dokumenty, rentgenové snímky. Tyto prvky dokonale dokreslují už tak dost strašidelnou atmosféru, nemluvě o lekačkách.
Atmosféra je opravdu silná a skvěle vás vtáhne do děje, na druhou stranu některé předměty jsou špatně viditelné a některé hádanky jsou opravdu obtížné – mám tím na mysli například postup k otevření prvních dveří. To jsem musel do návodu. Jestliže jste fandové děsivých adventur, je to hra pro vás. Jinak ruce pryč a Freegame se vzdává odpovědnosti.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Killer Escape 2: The Surgery Killer Escape 2: The Surgery Killer Escape 2: The Surgery

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce