zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Crazy Hangover 3

Crazy Hangover 3

Další divoká párty je za vámi a teď už jen stačí posbírat vaše kumpány z kapely a vyrazit z tohoto podivného vidlákova. Humorně laděná adventura, která vás svými hádankami dostane.
To byl zase mejdan. Co se stalo a proč jste právě tam, kde jste, a jak s tím vším souvisí Chuck Norris, se dozvíte na konci hry. Teď však musíte zapojit mozek a najít ostatní členy kapely.
Co obrazovka, to nějaká bizarní situace. Při průchodu lokacemi a jejich prozkoumávání při hledání aktivních předmětů narazíte na nespočet narážek, vtípků a známých postaviček (mimo jiné i na párty medvídka Teda nebo Lance Armstronga). Nalezené předměty poslouží k řešení hádanek, které osvobodí ostatní členy. Nutno podotknout, že tato řešení jsou opět z ranku nestandardních, leč relativně dobře logicky odvoditelných. V podstatě jsem se zasekl jen na jednom místě a pak už to mozek sám kombinoval do logických souvislostí.
Jediné, co trochu pokulhává, je technické zpracování. Inventáři bych dal přednost přímo na hrací ploše a občas se stane, že vám zůstane popisek objektu, přestože není označen. Dohrání to však nevadí. Já jsem opět velmi dobře pobaven.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Drticka

Drticka | 24.05.14 v 12:38

Tak to mi nejde,můj mozek to nedá


galerie

Crazy Hangover 3 Crazy Hangover 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce