recenze

Run Roo Run

Run Roo Run

Váš malý klokaní synek Joey je unesen, a vy se vydáváte napříč Austrálií ho hledat. V cestě vám však stojí mnoho překážek a dostat se až do Sydney nebude vůbec jednoduché!
Run Roo Run je velice příjemná oddechovka s pěknou grafikou a jednoduchým ovládáním, vhodná spíše pro děti. Vaším úkolem je vždy doběhnout skrze různé překážky na konec levelu. Hra nyní nabízí 800 levelů a vývojáři slíbili, že každý týden přibude zdarma 10 nových. Jak bývá zvykem, jednotlivé levely jsou roztříděny do několika kapitol. V každé z nich přibude do hry nějaká novinka, která vám hraní zpestří (např. dvojskok, trampolíny, větráky...)

I když je většina levelů jednoduchých, jejich velké množství vám zaručí zábavu na několik hodin. Pokud by vám obtížnost připadala přece jenom velmi jednoduchá, každá kapitola nabízí po dohrání všech levelů tzv. Extreme mód a ten už vám dá pěkně zabrat. Bohužel většina těchto Extreme levelů se nedá projít bez power-upů, které si musíte dokoupit pomocí mikrotransakcí za reálné peníze, což je asi jediná negativní věc na této hře.

Samozřejmostí jsou achievementy a on-line highscore vašich nejlepších zaběhnutých časů. Tato hra určitě stojí za vyzkoušení.

Hra je dostupná v AppStore zdarma pro iPhone, iPod Touch a iPad.

Naleznete v App Store

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Run Roo Run Run Roo Run Run Roo Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce